Miről szól ez a blog?

2010.08.13. 08:25

Üdvözöllek, Öltönyös vagyok. Ebben a blogban a projektorokról szeretnék írni, információt adni, összefoglalni, milyen paraméterekre is kell figyelni, ha vásárolni szeretnél. Mit jelentenek a rövidítések, mikor érdemes projektort használni, mikor nem. Hogyan érdemes használni? Célom pusztán az információ adás, így nem akarlak rábeszélni egyetlen márkára, típusra sem.

Ismered az érzést, amikor egy weboldal gyorsan nyakadba zúdít egy csomó információt, majd amikor már kellemesen összeazvarodtál, rögtön ajánl is neked egy kész megoldást, természetesen az ő boltjából, az ő rendszerét, az ő szakembereivel. Valahogy sosem hiteles nekem az ilyesmi, mert ugye a kereskedő alapvetően szeretne eladni, így hiába lenne elég az egyszerű felhasználónak egy kenyérpirító, 10 perc alatt megpróbálják meggyőzni, hogy vegyen kenyérsütőt, 10 évre szóló lisztszállítói szerződést, 100 oldalas kenyér-recept gyűjteményt, majd kenyérszeletelőt, szuperlézeres pengékkel, végül a cserélhető fűtőszálas kenyérpirítót, teflon-acél bevonattal és 16 funkciójú visszajelzőledekkel. A vevő csak hebeg, ő csak egy egyszerű kenyérpirítót szeretett volna. És elég is lett volna neki.

Ez a bajom a mindenféle "szakértői" blogokkal, hogy miután jól megmondták, hogy is működik a termékkör, rögtön az arcom alá tolják, hogy ezek alapján nekem a legmegfelelőbb az ő termékük, amelyik a legolcsóbb, legjobb a piacon, és ha most rendelek, ajándékot is kapok. Ekkor villámgyorsan megkérdőjelezem az egész oktató anyag hitelességét, és kis keresés után kiderül, hogy voltak aprób csúsztatások a dologban.

Nos, engem nem támogat egyetlen kereskedő vagy gyártó cég sem, és nem akarok semmit eladni neked, azt hiszem csak így lehetek objektív és hiteles. Az itt leírtak rengeteg kutatómunka alapján készültek, illetve van saját tapasztalat is otthonomból, irodákból, előadótermekből. Ha érdekel a téma, kövesd a blogot, igyekszem gyakran írni!

A bejegyzés trackback címe:

https://projektorinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr612218801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása